U trendu

Čolović: TSC dobra ekipa, ali na Brdu treba mi da se pitamo

BEOGRAD – Fudbaler Čukaričkog Stefan Čolović rekao je da očekuje kvalitetan meč protiv TSC-a u 27. kolu Superlige Srbije.

Derbi kola biće igran na Banovom brdu, pošto će Čukarički ugostiti ekipu TSC-a od 19 sati.

Brđani su u poslednja četiri susreta osvojili deset bodova, ekipa iz Bačke Topole u tom periodu sakupila je osam bodova.

„Već smo odigrali jedan sjajan meč protiv TSC-a ove sezone, na njihovom prelepom stadionu u Bačkoj Topoli. Bila je to utakmica na evropskom nivou, uživanje je bilo igrati na takvom terenu. Uz sve to, pobedili smo, osvojili tada važne bodove“, rekao je Čolović za klupski sajt.

Posle duela protiv TSC-a Brđanima slede dva gostovanja u Novom Sadu, Vojvodini, pa Proleteru, potom u poslednjem meču pred početak plej-ofa čekaju Partizan.

„Za sada razmišljamo o TSC-u. Dobra su ekipa, imaju odlične pojedince, dolaskom Lazetića na mesto trenera vidi se i pomak u igri. Dovoljno je da pomenem samo iskusnog Škuletića i ekstratalentovanog Banjca. Ipak, na Brdu treba mi da se pitamo. Isto tako je i Napredak imao odlične pojedince, ali kad smo na našem nivou, problema ne bi trebalo da bude“, rekao je Čolović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.