Darko Miličić ogorčen na Engleze: Dočekali su nas kao stoku

Bivši NBA košarkaš Darko Miličić ogorčen je načinom na koji su se ugostitelji iz Londona odnosili prema njemu i Delijama.

Bez obzira na nedomaćinski prijem, Miličić kaže da je uživao posle remija Crvene zvezde i Arsenala.

– Bila mi je čast što sam bio s Delijama u Londonu. Imao sam priliku da budem delić velikog uspeha koji je napravila moja Zvezda – kazao je Miličić za Kurir.

Miličić se osvrnuo na ponašanje domaćina u pabovima koji su se nisu pokazali kao gostoljubivi.

– Dočekani smo kao najgora stoka! Očigledno da se neki rukovode onim što pročitaju u novinama. Iz jednog paba su nas izbacili samo zato što je jedan momak tiho pevao. To im je smetalo. Nikog nismo vređali, ispoštovali smo njihov zahtev i izašli – u dahu je rekao Miličić i nastavio:

– U drugom pabu smo tražili da nam očiste sto od mrva, ali su nas ignorisali. Tražili su da napustimo pab, pravdajući se nekim glupim razlozima. U trećem restoranu takođe nas nisu primili pod izgovorom da ne rade, iako su ljudi sedeli za stolom i večerali. I pored toga, mi smo se pokazali kao ljudi. Nismo nigde pravili incidente, dok su Englezi mrtvi pijani povraćali svuda po ulici, a neke devojke su puštale čudne krike. Pritom, dobili su bakšiša što sigurno ne dobiju za mesec dana. Samo pitajte koliko smo dali uličnim sviračima.

2 komentara
  1. milan

    Gospodo Srbi to je EU! Takav odnos imaju sve clanice te fasisticke tvorevine. Pitajte Vucica sta on misli o svemu sto ste doziveli u tu glupu drzavu divljaka Englesku.

  2. Pospani

    Ha ha ha “Oni te *ebu a ti im sviraš na uvce.“ ili “Tražili ste, gledajte!“

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike