U trendu

De Jong želi samo u Bajern

BARSELONA – Fudbaler Barselone Frenki de Jong želi da karijeru nastavi u Bajernu, ali nemački klub nije zainteresovan za holandskog reprezentativca, prenose španski mediji.

Barselona planira da u letnjem prelaznom roku proda De Jonga. Katalonski klub je bio dogovorio transfer holandskog fudbalera u Mančester junajted za 85 miliona evra, ali je De Jong odbio da pređe u klub sa „Old traforda“.

Španski list „Sport“ tvrdi da De Jonga ne zanima Premijer liga, ali bi voleo da pređe u Bajern.

„De Jong bi najviše voleo da ostane u Barseloni, ali to nije moguće. Problem je što Barselona nije tražila druge kupce za holandskog fudbalera, pošto je računala da će De Jong pristati da pređe u Mančester junajted. Međutim, De Jong bi voleo da Barselonu zameni Bajernom. Tako bi trebalo da ode i njegov prijatelj Matajs de Liht. Bajern ima ozbiljne ambicije u Ligi šampiona, a Nemačka je blizu Holandije, što je De Jongu izuzetno važno“, piše španski list.

Bajern nije zainteresovan za holandskog fudbalera, a „Sport“ tvrdi da su čelnici nemačkog kluba ljuti na Barselonu posle transfera poljskog napadača Roberta Levandovskog u ekipu sa „Nou Kampa“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.