U trendu

Del Boske: Ne bih vratio Nejmara, ne volim ga…

MADRID – Proslavljeni španski fudbalski trener Visente del Boske rekao je da bi za špansku La Ligu bilo dobro da se napadač Pari Sen Žermena Nejmar vratio u Barselonu, ali da ga on nikada ne bi doveo u klub.

„Za španski fudbal i ligu verovatno bi bilo dobro da se Nejmar vratio, ali da sam ja deo kluba, nikada ga ne bih doveo. Odličan je igrač, ja ga ne volim zbog drugih stvari. Dok je bio u Barseloni ponašao se uglavnom regularno. Nekad loše, nekada vrlo loše. Kada biste sada uradili anketu među ljudima u Barseloni, siguran sam da bi bilo više od 50 odsto onih koji su protiv njegovog povratka. To nešto govori“, rekao je Del Boske, a prenosi španska Marka.

Stručnjak koji je sa Španijom uzeo evropsku i svetsku titulu osvrnuo se na situaciju oko Gereta Bejla i ostanka u Realu.

„Iznenađenje jeste što nije otišao, zbog njegovog neadekvatnog ponašanja, pre svega. Bez obzira na sve mislim da će pružati dobre partije ove sezone i da će unaprediti igru Reala. On je sjajan igrač“, zaključio je Del Boske.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar