U trendu

Demirel: Acu i sportski direktor još nisu pronađeni, spasioci rade dan i noć

ISTANBUL – Trener fudbalera Hataja Volkan Demirel izjavio je danas da bivši reprezentativac Gane Kristijan Acu i sportski direktor kluba Taner Savut još nisu pronađeni u ruševinama zgrade u Hataju posle razornog zemljotresa, koji je u ponedeljak pogodio Tursku i Siriju, prenosi „Hurijet“.

Acu i Savut su bili na devetom spratu zgrade u Hataju sa još nekoliko ljudi. Iako su turski mediji juče objavili da je fudbaler Hataja izvučen iz ruševina i prebačen u bolnicu, Demirel je danas demantovao ovu informaciju.

„Još nema vesti o Acuu i Savutu. Zar ne bih podelio informaciju da su pronađeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživeo dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronađeni. Puna podrška njihovim porodicama“, rekao je Demirel.

Klupski doktor Hataja Gubrej Kaveči izjavio je da još nema informacija o nekadašnjem reprezentativcu Gane.

„Videli smo vest da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Moramo da prihvatimo činjenicu da Acu i Savut još nisu pronađeni“, rekao je Kaveči.

Acu (31) je prošle godine stigao u Hataj, a u nedelju uveče je postigao jedini gol za svoj timu u 97. minutu na meču protiv Kasimpaše.

Prema poslednjim informacijama u zemljotresu, koji je pogodio Tursku i Siriju, poginulo je više od 11.000 ljudi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar