U trendu

Đerona: Moramo da damo sve od sebe da pobedimo Holandiju

KATOVICE – Selektor muΕ‘ke reprezentacije Srbije Toni Đerona izjavio je danas da Δ‡e njegov tim dati sve od sebe da pobedi Holandiju u meču poslednjeg kola TreΔ‡e grupe druge faze na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

Srbija je treΔ‡a na tabeli sa četiri boda i izgubila je sve Ε‘anse za plasman u četvrtfinale SP. Holandija je četvrta sa takoΔ‘e četiri boda. Plasman u četvrtfinale izborile su selekcije Nemačke i NorveΕ‘ke, koje su osvojile po osam bodova.

„Kako je san o četvrtfinalu gotov, sada moramo da damo sve od sebe, da se borimo do kraja i zavrΕ‘imo na Ε‘to boljoj poziciji kako bismo bili u prilici da se borimo za Olimpijske igre. Pobediti Holandiju neΔ‡e biti ni malo lako, igrači su jako umorni i na nama je da ih oporavimo i pripremimo za zavrΕ‘ni duel“, rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

Utakmica između Srbije i Holandije biće odigrana sutra od 18 sati.

„Holandija igra na isti način sve svoje utakmice, brza tranzicija, imaju Ε‘est do sedam igrača koji igraju gotovo sve vreme. BiΔ‡e ovo fizički jako zahtevna utakmica. Nadam se da Δ‡e činjenica Ε‘to moΕΎemo da menjamo i uključujemo viΕ‘e igrača moΕΎe da nam donese prevagu u ovoj utakmici“, zaključio je Đerona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.