U trendu

Đoković nije uspeo, Medvedevu titula na US Openu

NJUJORK – Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji rekordnu 21. gren slem titulu, pošto je večeras u finalu US Opena poražen od Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4, 6:4.

Đokovićev san o kalendarskom gren slemu i velikom titulom više od Rodžera Federera i Rafaela Nadala srušio je fantastični Rus, koji je odigrao kao u transu, servirao skoro savršeno i osvojio prvu gren slem titulu u karijeri.

Đoković zaplakao posle poraza: Dodirnuli ste mi dušu

Nisam dobio meč, ali srce mi je ispunjeno srećom, najsrećniji sam čovek na svetu jer ste učinili da se osećam posebno, rekao je srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Danila Medvedeva u finalu US Opena i ovacija sa tribina u Njujorku.

„Razmišljao sam o oba scenarija, šta bih rekao u obe opcije. Večeras, iako nisam dobio meč, srce mi je ispunjeno srećom, najsrećniji sam čovek jer ste učinili da se osećam ovako posebno. Dodirnuli ste moju dušu, nikad se nisam osećao ovako u Njujorku. Hvala za podršku. Videćemo se brzo opet“, rekao je Đoković kroz suze ne skrivajući da mu je mnogo teško jer nije uspeo da osvoji kalendarski slem i 21. gren slem titulu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.