U trendu

Filipović: Partizan mora da osvaja titule

BEOGRAD – Defanzivac Partizana Aleksandar Filipović izjavio je danas za Tanjug da crno-beli moraju da osvajaju titule u domaćim okvirima i da je svestan da su to zahtevi jednog od dva najveća fudbalska kluba u Srbiji.

Klub iz Humske pet godina nije bio prvak države, koliko traje dominacija večitog rivala Crvene zvezde.

„Partizan je veliki klub koji mora da osvaja titule, ja sam došao da to i ostvarim. Daćemo sve od sebe da to uradimo. I ja i cela ekipa imamo jasan cilj“, izjavio je Filipović za Tanjug na druženju fudbalera Partizana sa navijačima crno-belih, koje je upriličeno ispred južne tribine stadiona u Humskoj.

Filipović je prethodne četiri sezone proveo u BATE Borisovu i nema problem da se nosi sa pritiskom.

„Pomaže mi puno iskustvo iz Belorusije, i BATE svake sezone ide na titulu, mislim da ću se uklopiti i da tu neće biti nikakvih problema“, rekao je Filipović.

Leskovčanin može da pokriva gotovo sve pozicije u defanzivnoj liniji tima, a sa novim trenerom Partizana Ilijom Stolicom sarađivao je u Voždovcu u sezoni 2016/17.

„Ja sam već sarađivao sa Ilijom Stolicom tako da znam zahteve i stil iigre, sve je u najboljem redu“, istakao je bivši mladi reprezentativac Srbije.

U novu sezonu fudbaleri Partizana ulaze utakmicom prvog kola Superlige Srbije protiv Javora u Ivanjici u subotu (20.00).

„Sve zavisi od terena, videćemo kad odemo tamo. Možete da očekujete Partizan koji napada i koji ide na pobedu, jer samo nas pobeda zanima“, izjavio je Filipović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar