U trendu

Finale Lige šampiona je početak za Juventus

Predsednik Juventusa Masimilijano Alegri rekao je da plasman u finale Lige šampiona predstavlja početak dobrih rezultata tog fudbalskog kluba i da su se crno-beli vratili gde im je i mesto – među najbolje evropske klubove.

Fudbaleri Juvenutsa izgubili su u subotu sa 1:3 od Barselone u finalu Lige šampiona i propustili priliku da osvoje treću titulu evropskog prvaka. Crno-beli su ove sezone osvojili duplu krunu u Italiji, prvenstvo i Kup.

„Gledajući istoriju Juvenutsa u evropskim takmičenjima, vratili smo se na nivo na kome želimo da budemo. Moj cilj je da osiguram da ekipa ostane konkurentna. Zahvalan sam (treneru) Masimilijanu Alegriju što je došao i preuzeo tim u istorijskom periodu za Juve“, rekao je Anjeli, preneli su italijanski mediji.

„Plasman u finale Lige šampiona je za nas početna tačka. Posle utakmica sa Borusijom iz Dortmunda i Real Madridom, stigli smo do meča sa Barselonom. Osećanja su pomešana. Prikazali smo fantastičnu igru i to je dobar znak za budućnost. Ali, kada igrate u finalu Lige šampiona, igrate da pobedite, kao u svakom meču koji Juventus igra“, dodao je 39-godišnji predsednik crno-belih.

Juventus je već počeo da dovodi nove igrače, dosadašnji napadač Palerma Paulo Dibala prešao je prošle nedelje u torinski klub za 40 miliona evra, a italijanski mediji spekulišu da bi u klub mogao da dođe i Sami Kedira iz Real Madrida.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.