U trendu

Finale rvačke Superlige u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Finalni mečevi Superlige u rvanju biće organizovani 4. decembra u Zrenjaninu u Kristalnoj dvorani, objavio je Rvački savez Srbije.

U polufinalnim borbama, koje su na programu od 15 časova, sastaće se zrenjaninski Proleter i Radnički sa Crvenog krsta, odnosno subotički Spartak i Partizan. Finalne borbe su na programu od 17 časova.

Proleter je klub koji je regularni deo lige završio bez poraza, sakupio je 26 bodova, Spartak je osvojio 25 bodova, dok su Partizan i beogradski Radnički osvojili po 21 bod.

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković je izjavio da je ponosan na organizaciju finala Superlige.

„Važno nam je da nastavimo da ulažemo u klubove, stručni kadar, da obezbedimo odlične uslove za razvoj i napredak rvačkog sporta u Srbiji. Moramo da svake godine postavljamo nove i sve više rvačke standarde. Posebno je zadovoljstvo kada u svojoj zemlji možete da pratite domaću ligu, koja parira svim svetskim rvačkim turnirima kako organizaciono tako i po kvalitetu borbi“, izjavio je Trajković.

Na takmičenju će učestvovati šestorica prvaka sveta i to Zurabi Datunašvili, Ali Arsalan, Sebastijan Nađ, Mate Nemeš, Viktor Nemeš, kao i Hetig Cabolov.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar