U trendu

Fiorentina uzima talentovanu decu iz Partizana?

Posle pregovora prošle nedelje u Italiji, uz pomoć agenta Faljija Ramadanija, postignut je usmeni dogovor između čelnika crno-belih i njihovih kolega iz Fiorentine da talentovani štoper Nikola Milenković i još mlađi napadač Dušan Vlahović karijere nastave u Kalču. Čuveni italijanski novinar, specijalizovan za transfere, ĐanLuka Di Marzio, danas je pustio informaciju da je ovaj posao pred realizacijom i da bi papiri mogli da budu završeni već tokom utorka ili srede. Naravno, postali bi važeći tek na leto, kada počne prelazni rok, prenose mediji.

Di Marzio tvrdi da će Fiorentina za Nikolu Milenkovića platiti obeštećenje u vrednosti od 5 miliona evra, a usput će se obavezati da Partizanu prosledi između 15 i 20% od naredne prodaje štopera koji je pre samo godinu dana ušao u prvi tim i postao jedan od oslonaca odbrane Partizana. U međuvremenu bio je i na listi želja Anderlehta koji je nudio 4 miliona evra, dok je pre nekoliko dana stigla u Beograd ponuda nemačkog Hamburga vredna 4,5 miliona evra.

Fiorentinina ponuda je ipak jača, pa bi Milenković već u junu krenuo put Firence i obukao dres tamošnjeg kluba.

S druge strane, Dušan Vlahović bi bio plaćen 1.500.000 evra, međutim, ostao bi u Humskoj na pozajmici do naredne zime, jer 28. januara 2018. postaje punoletan i tada može da ode u inostranstvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar