U trendu

FS S i Živković raskinuli saradnju

BEOGRAD – Fudbalski savez Srbije (FS S) i selektor mlade reprezentacije Zvonko Živković sporazumno su raskinuli ugovor, saopštio je FS S.

Savez se zahvalio na saradnji Živkoviću i poželo mi je sve najbolje u daljoj karijeri, a za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom.

„Zahvalio bih se FS Srbije na ukazanom poverenju. Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine“, istakao je Živković.

Živković je smenjen nakon loših rezultata u kvalifikacijama za EP, pošto Srbija posle četiri utakmice u grupi ima samo četiri boda.

Upisani su porazi od Ukrajine (0:1) i Francuske (0:3), remi sa Severnom Makedonijom (0:0) i pobeda protiv Jermenije (4:1).

Mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP nastavlja u novembru utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.