U trendu

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali Spartak u Subotici

SUBOTICA – Fudbaleri Crvene zvezde danas su lako i ubedljivo savladali Spartak u Subotici (4:1) u meču 29. kola Superlige Srbije, čime su nastavili da grabe ka osvajanju šeste uzastopne titule šampiona.

Na samom startu meča viđena su dva brza gola, u 7. minutu je Osman Bukari doveo goste u vođstvo, da bi već u sledećem napadu izjednačio Noboru Šimura. Aleksandar Katai je 100. gol u crveno-belom dresu postigao sa bele tačke u 23. minutu, a da će gosti odneti tri boda za beograd bilo je jasno posle pogotka Krisa Kangve u u 55. minutu.

Najbolji igrač utakmice Katai je prelepim golom iz slobodnog udarca u 82. minutu stavio tačku na meč koji je odigran na Gradskom stadionu u Subotici.

Crvena zvezda sad ima 21 bod više od TSC-a koji ima meč manje, a čak 22 više od večitog rivala Partizana koji je ranije danas minimalno kod kuće savladao Voždovac (1:0). Zvezda će u nedelju, u poslednjem kolu regularnog toka šampionata, ugostiti kragujevački Radnički, dok će Spartak istog dana u goste Kolubari.

U drugom meču 29. kola Superlige koji je odigran u isto vreme kad i duel Spartaka i Zvezde, Mladost GAT i Kolubara su u Novom Sadu odigrali 0:0.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.