U trendu

Fudbaleri Zvezde večeras dočekuju Trabzon u 5. kolu LE

BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat na svom terenu igraju sa ekipom Trabzona u meču petog kola grupe H Lige Evrope.

„Želimo pobedu, u svim utakmicama grupne faze bili smo ravnopravni, detalji su odlučivali, nijednog trenutka nismo bili nadigrani, pa ni u Trabzonu“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice protiv turskog šampiona.

Trabzon je u meču odigranom 15. septembra na svom terenu pobedio Zvezdu 2:1.

„To je Evropa, sve ekipe su kvalitetne, očekujem dobru utakmicu, snažnu podršku sa tribina i dobar rezultat. Znali smo da su kvalitetni, ali verujem da i mi imamo kvalitet da im se suprostavimo i da ih dobijemo. Hoćemo da budemo ofanzivni, ali nećemo da budemo naivni“, naveo je Milojević i dodao da mu je jedina želja da Zvezda sama odlučuje o svojoj sudbini.

Utakmicu će suditi Portugalac Žoao Pineiro, dok će njegovi pomoćnici biti Bruno Žesus i Lisijano Maja, a četvrti arbitar je Bruno Hoze Kosta.

Prvo mesto na tabeli grupe H drži Ferencvaroš sa devet bodova, dok Trabzon i Monako imaju po šest. Crvena zvezda je poslednja sa tri boda.

U drugom meču petog kola grupe H od 21 sat u Budimpešti će igrati Ferencvaroš i Monako.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.