U trendu

Fudbaleri Zvezde zadovoljni bodom protiv Napolija

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković rekao je da je zadovoljan igrom njegove ekipe u večerašnjoj utakmici protiv Napolija u Ligi šampiona.

„Na početku smo bili u grču, ali kako je odmicalo vreme, bili smo opušteniji. Prikazali smo ne baš 100 odsto svog lica, ali mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali utakmicu. Mnogi su nas potcenjivali pre ovog meča, mislili su da ćemo da primimo, tri, četiri, pet golova, ali opet smo pokazali da smo defanzivno fenomenalna ekipa. Imamo tu disciplinu. Idemo u ostale utakmice da uživamo“, rekao je Stojković za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Zvezde odigrali u večeras u Beogradu nerešeno 0:0 protiv Napolija, u prvom kolu Grupe C u Ligi šampiona.

Golman beogradske ekipe Milan Borjan rekao je da je ekipa odigrala odlično u odbrani.

„Prija ovaj bod. Taktički smo dobro odigrali, imali smo šanse ali ih nismo iskoristili. Ali odigrali smo odlično u odbrani. Moram da zahvalim momcima na borbenosti i bodu. Ambijent je bio dobar, ovo su najbolji navijači na svetu“, naveo je on.

Fudbaler Zvezde Marko Marin takodje je zadovoljan bodom.

„Ovakve utakmice imaju posebnu draž za mene. Navijači su nas držali u utakmici. Dobro smo odigrali, znali smo šta nas čeka, da će biti teško, ali spremili smo se. Mislim da je dobar bod“, rekao je on.

U drugom kolu Zvezda će igrati u Parizu protiv Pari Sen Žermena.

„Biće teško na strani, kod kuće imamo naše navijače. Daćemo sve od sebe i probati da uzmemo neki bod i na gostovanjima“, dodao je Marin.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.