U trendu

Gasijev sa Zlatibora: Pozivam srpsku braću na spektakl

ZLATIBOR – Ruski bokser Murat Gasijev koji se u Srbiji sprema za borbu protiv Amerikanca Karlosa Velča, 25. avgustana platou iza Geozavoda u Beogradu na vodi, pozvao je sa priprema na Zlatiboru „srpsku braću“ da prisustvuju bokserskom spektaklu.

„Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin je veliki čovek, moj prijatelj, mnogo je uradio i puno radi za boks. Bokserski savezi Rusije i Srbije su veliki prijatelji, pomažu se i verujem da ćemo u budućnosti imati mnogo velikih boks meceva u našim zemljama. Pozivam sve ljubitelje boksa u Srbiji, moju srpsku braću, da dođu na meč 26. avgusta u Beogradu. Obećavam da ću im pružiti veliki i izuzetni, spektaklurani, drama boks šou“, izjavio je Gasijev, a preneo Bokserski savez Srbije.

Rus je dodao da mu nije bitno dakle dolazi rival i da je njegov posao da trijumfuje.

„Veoma sam uzbuđen, čekao sam ovaj momenat veoma dugo i verujem da ćemo ja i moj protivnik pružiti ljubiteljima boksa veoma dobru borbu. Moj protivnik je veoma iskusan, dobar, jak, ali ja sam spreman za duel sa njim i za novu pobedu. Nije mi važno odakle dolazi moj protivnik, da li je u pitanju Amerikanac, Englez ili slično, niti ko je bokser protiv kojeg boksujem, moj posao je samo da uđem u ring i pobedim“, rekao je Gasijev.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar