U trendu

Gobeljić produžio ugovor sa Zvezdom do 2024.

ZLATIBOR – Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić produžio je ugovor sa klubom do 2024. godine, saopštili su „crveno-beli“.

Desni bek Crvene zvezde je istakao da je izuzetno srećan zbog nastavka saradnje sa šampionom Srbije.

„Izuzetno sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Već pet godina sam u klubu, produžio sada na još dve, tako da bi to trebalo da bude sedam godina. Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi na poverenju, na meni je da radi što bolje i da nastavimo sa ovakvim rezultatima“, istakao je Gobeljić.

On se prisetio prvih dana u Crvenoj zvezdi.

„Sigurno da kada sam dolazio, nisam razmišljao o tome da ćemo osvajati prvenstvo svake godine i da ćemo praviti ovakve uspehe. Sećam se kada sam dolazio da niko nije hteo u Crvenu zvezdu, a pet godina kasnije svi ostajemo, produžujemo ugovore, tako da sam izuzetno srećan što je Crvena zvezda porasla i što iz godine u godinu raste, nadam se da će i nastaviti tako“, rekao je Gobeljić koji je trenutno sa timom na pripremama na Zlatiboru.

Gobeljić je priznao da može da igra na više pozicija.

„Desni bek je pozicija koja mi najviše odgovara, igrao sam i na poziciji levog beka i štopera, ali i veznog igrača, međutim smatram da na desnom beku mogu najbolje da odigram. Pokrivam više pozicija, nije mi to strano i ono što Mister (Dejan Stanković) traži od mene pokušavam da odradim što bolje“, istakao je fudbaler Crvene zvezde.

Gobeljić je imao prvi trening sa Zvezdom na Zlatiboru.

„Prvi trening je dobro prošao, mislili smo da će biti jači, ali su članovi našeg stručnog štaba dozirali. Nisu mi ovo prve pripreme sa Zvezdom na Zlatiboru, prve dve godine od mog dolaska smo bili u hotelu Palisad, zaista imamo izvanredne uslove i nadam se da ćemo se što bolje spremiti za početak sezone. Očekuje nas paklenih sedam dana, poznavajući rad kondicionog trenera Federika Panonćinija siguran sam da neće biti lako, ali znamo da moramo da prođemo ovaj deo, koji nam je najbitniji, ovih sedam dana. Posle dolazi lepši period kada ćemo igrati utakmice u Sloveniji, ali moramo proći prvo ovaj teži deo“, dodao je on.

Gobeljić je na kraju imao i poruku za navijače Crvene zvezde.

„Zvezdaši će očekivati 200 odsto od mene na terenu, ne mogu da obećam rezultate, ali mogu da obećam da će na terenu Marko Gobeljić davati 200 odsto“, zaključio je Gobeljić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.