U trendu

Gobeljić uskoro u „klubu 100“: Verujem u duplu krunu

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić, strelac efektnog gola u pobedi protiv Vojvodine 2:0, izjavio je da je je svakim danom sve srećniji u klubu i da veruje u osvajanje duple krune.

„Svaki gol u Crvenoj zvezdi mi mnogo znači, a posebno kada su ovako efektni. Nadam se da će ih biti još više. Možda jedan od najlepših u mojom karijeri u crveno-belom dresu, tu je i gol u Kruševcu iz prošle sezone koji je takođe sjajan. Proslavio sam pogodak sa Radonjićem. Video sam da je tu ispred severa, pa sam mu rekao da ću doći do njega ako postignem gol“, rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Gobeljić je došao do kote od 98 odigranih utakmica u crveno-belom dresu, a mogao bi vrlo brzo da uđe i u „klub 100“, najverovatnije već za vikend u derbiju.

„Sjajan podatak. Skoro tri godine sam u klubu, osećam se predivno i svakim danom sam sve srećniji. Nadam se da neću stati na tom broju i da ću još dugo biti Zvezdin vojnik. Međutim, bitan mi je i učinak celog tima, jer smo mi pre svega jedna velika porodica. Moramo biti maksimalno fokusirani iako imamo sada malo veću bodovnu prednost, gledamo samo sebe da u svakoj utakmici budemo još efikasniji jer samo tako možemo mnogo. Verujem da ćemo se na kraju sa našim navijačima radovati duploj kruni“, poručio je reprezentativac Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar