U trendu

Gocić: Moramo da budemo na visini zadatka protiv OSC-a

BEOGRAD – Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je danas da njegovi igrači dobro poznaju ekipu OSC iz Budimpešte uoči meča drugog kola grupe B Lige šampiona.

Vaterpolisti Novog Beograda u sredu od 19.45 časova na bazenu Sportskog centra „11. april“ igraju sa ekipom OSC iz Budimpešte. Novobeograđani su na startu LŠ pobedili Špandau 16:5, dok je OSC igrao nerešeno sa Marsejom 10:10.

„Dosta dobro poznajemo protivnika i pripremaćemo se za taj meč najbolje šsto možemo. Uveren sam da ćemo biti spremni da pružimo svoj maksimum i mislim da je to ključ svega“, rekao je Gocić na konferenciji za medije.

On je istakao da veruje u pobedu svog tima.

„Ukoliko budemo na visini zadatka i pružimo maksimum mislim da će OSC-u biti veoma teško da igra protiv nas. Takođe, moram da naglasim da veoma poštujemo mađarsku ekipu, to je tim koji već četvrtu godinu igra zajedno i iz sezone u sezonu se konstantno pojačava uglavnom mađarskim reprezentativcima. Imaju vrlo dobar sistem igre, kvalitetna su ekipa, zato nikako ne smemo da ih potcenimo i siguran sam da to nećemo ni učiniti. Verujem u naš rad i kvalitet i zato smatram da možemo da se nadamo dobrom rezultatu i zato očekujem da ćemo niz od tri utakmice u LŠ na našem bazenu započeti pobedom“, konstatovao je Gocić.

Prvotimac Novog Beograda Radomir Drašović ne beži od činjenice da je njegov klub favorit u duelu sa OSC-om.

„Predstoji nam prvi veći izazov u Ligi šampiona ove sezone. Imamo veliki respekt za ekipu OSC-a iz Budimpešte, ali kao i prošle sezone, rekao bih da smo sami sebi najveći protivnici. Ukoliko budemo na nivou i ako pružimo svoj maksimum u utakmici poput ove koje nas očekuje u sredu ne bi trebalo da imamo problema. Verujem u tim, jer mislim da smo u usponu forme i trijumf ne bi trebalo da izostane“, zaključio je Drašović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar