U trendu

Golden stejt pobedio Toronto, Finiks ubedljiv protiv Denvera

Košarkaši Golden stejta pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Toronta sa 119:104, i tako su upisali četvrtu uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Džordan Pol je za domaći tim postigao 33 poena, uz po četiri skoka i asistencije, Endru Vigins je upisao poen manje, uz šest skokova, dok je Oto Porter dodao 15 poena, uz šest skokova.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je za tim iz Kalifornije za malo manje od četiri minuta na terenu zabeležio jedan poen i jedan skok.

U kanadskom timu najbolji učinak je imao Paskal Sijakam sa 21 poenom i šest skokova, a Fred Vanvlit je dodao 17 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka.

Golden stejt zauzima prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije sa 15 pobeda i dva poraza, dok je Toronto upisao osam pobeda iz 18 utakmica.

Los Andjeles Klipersi su prošle večeri na svom terenu savladali Dalas sa 97:91.

Pol Džordž je u pobedničkom timu zabeležio 29 poena, šest asistencija i četiri skoka, Redži Džekson je postigao 23 poena, a hrvatski igrač Ivica Zubac je ostvario dabl-dabl učinak od 16 poena i 10 skokova.

U gostujućem timu Kristaps Porzingis je postigao 25 poena, uz osam skokova, Džejlen Branson je dodao 20 poena, uz osam asistencija i četiri skoka, dok je srpski košarkaš Boban Marjanović upisao šest poena i jedan skok, za tri i po minuta na terenu.

Klipersi sada imaju skor od 10 pobeda i sedam poraza, a Dalas ima pobedu manje.

Do 12. uzastopne pobede došla je ekipa Finiksa, koja je na domaćem terenu pobedila Denver sa 126:97.

Kameron Džonson je upisao 22 poena u timu iz Arizone, Deandre Ejton je postigao poen manje, uz osam skokova, a Devin Buker je zabeležio 17 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka.

U ekipi Denvera zbog povrede zgloba desne ruke nije igrao srpski igrač Nikola Jokić, a najefikasniji je bio Džef Grin sa 19 poena, Eron Gordon je zabeležio dabl-dabl sa 16 poena i 10 skokova, dok je Džamajkl Grin upisao 14 poena, uz osam skokova.

Finiks je drugi na Zapadnoj konferenciji sa 13 pobeda i tri poraza, a Denver iz 17 utakmica ima devet ostvarenih pobeda.

Čikago je na svom terenu pobedio Njujork Nikse sa 109:103, i sada na prvom mestu Istočne konferencije ima učinak od 12 pobeda i pet poraza. Niksi imaju učinak od devet pobeda i osam poraza.

Los Andjeles Lejkersi su na gostovanju savladali Detroit sa 121:116. Lejkersi imaju polovičan učinak iz 18 utakmica, a Detroit je ostao na četiri pobede iz 16 mečeva.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.