U trendu

Golman od 127kg jeo burek tokom meča sa Arsenalom! (video)

Arsenal je sa 2:0 sinoć savladao nižerazredni Saton, u okviru osmine finala legendarnog FA Kupa.

Junaci meča nisu bili igrači Arsenala već rezervni golman Satona Vejn Šo, koji je usred utakmice jeo burek, odnosno pitu s mesom, kako su engleski mediji preneli.

Četrdesetpetogodišnji Šo, koji je sa 127  kilograma najteži čuvar mreže u Velikoj Britaniji, sinoć je u finišu utakmice snimljen kako jede a posle je otkrio da je to uradio zbog opklade.

„Znam da nama igračima nije dozvoljeno da se kladimo, ali su mi saigrači pre utakmice rekli da je kvota 8 da ću pojesti pitu tokom meča. Rekao sam im da nisam jeo ništa čitav dan i da bih mogao pojesti burek ako baš ogladnim. Na poluvremenu sam otišao u kuhinju i uzeo burek, a s obzirom da su na kraju meča sve tri izmene bile izvršene, a i gubili smo 2:0 i rekao sam sebi ‘što da ne’, te sam uzeo burek i pojeo ga. Neka se oni koji su se kladili na to obraduju. Mislim da su se neki moji saigrači i navijači ekipe kladili na to. Ja nisam“, rekao je Šo za emisiju Good morning Britain.

Nažalost, priča o bureku i „dobro popunjenom“ golmanu ima i nastavak. Tokom današnjeg dana uprava Satona saopštila je da je Šo napustio klub zbog sumnjivih opklada da će tokom meča pojesti pitu.

„Ono što se dogodilo sinoć nam ne ide na ruku. Vejn je napravio grešku i platiće cenu za to. Da me je pitao pre nego što je ovo učinio, rekao bih mu da ne radi ovakve stvari. Razgovarao sam s njim, veoma je tužan“, izjavio je menadžer Satona Pol Dosvel.

https://www.youtube.com/watch?v=3VWauT0qNtY

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar