U trendu

Grčki mediji: Radonjić se plaši da ne ode i Kalinić

BEOGRAD – Pregovori između Košarkaškog kluba Crvena zvezda i njegovog trenera Dejana Radonjića oko novog ugogora zastali su jer crnogorski stručnjak nije spreman da ostane i bez Nikole Kalinića, preneo je grčki portal Totalbasket.gr.

Crveno-bele su napustili Ostin Holins koji je pojačao redove Makabija i Dejan Davidovac kog je angažovao moskovski CSKA.

Za Kalinića je zainteresovana Barselona, a pored njegovog statusa Radonjić ima i manje zamerke na visinu plate.

„Delovalo je da je Dejan Radonjić veoma blizu obnavljanja ugovora sa beogradskim crveno-belima, ali neki događaji su u velikoj meri uticali na zaključenje tog sporazuma. Prema našim informacijama iz Srbije, crveno-beli su ponudili svom treneru zaradu od oko 300-400 hiljada evra. Radonjić hoće malo više od tog iznosa, dok nam je istovremeno rečeno da nije bio veoma srećan rastancima sa Ostinom Holinsom i Dejanom Davidovcem. Posebno je na drugog veoma računao u sledećoj sezoni, dok istovremeno postoji strah od gubitka Nikole Kalinića“, piše portal Totalbasket.

Grčki mediji prate situaciju oko Dejana Radonjića jer trenera Crvene zvezde želi da angažuje atinski velikan Panatinaikos.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar