U trendu

Grizman: Bez euforije, stojimo čvrsto na zemlji

Fudbaler madridskog Atletika Antoan Grizman nije želeo euforiju posle plasmana u finale Lige šampiona i poručio da ekipa nije rekla sve jer je očekuje još jedan meč do trofeja.

Francuz je u Minhenu protiv Bajerna postigao vredan gol, koji je, uprkos porazu 2:1, odveo Atletiko u finale, zahvaljujući minimalnom trijumfu u Madridu.

„Srećni smo, bio je veoma teĹžak meč. Ispred sebe smo imali sjajan tim, ali je najbolji onaj koji pobedi. Bajern je u revanĹĄu bio bolji, dok smo mi u prvom meču. Čvrsto stojimo na zemlji“, rekao je Grizman, a prenosi ĹĄpanski As.

Jedan od junaka na Alijanc areni bio je golman Jan Oblak, koji ističe da je madridski tim napravio veliki uspeh.

„Odigrali smo očajno prvo poluvreme, Bajern je postigao gol i imao mnogo ĹĄansi. Znali smo da nam je potreban jedan gol u drugom za prolaz i doĹĄli smo do njega. Bajern ima vrhunske pojedince, ali smo igrali na rezultat i ĹĄto je najvaĹžnije doĹĄli do njega“, kazao je Slovenac.

Atletiko u finalu čeka boljeg iz duela Real Madrid – Mančester Siti, ali Fernandu Toresu nije bitan rival u Milanu.

„Siti i Real su sjajni, biće teĹĄko protiv oba tima. Odlučiće sitnice u 90 minuta, moĹžda i 120. Sigurno je da će biti neizvesno, ali mi nije vaĹžno protiv koga“, rekao je Tores.

Finale Lige ĹĄampiona igra se 28. maja na San Siru.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.