U trendu

Grizman: Želim da učinim sve da Dešan bude ponosan na mene

DOHA – Francuski fudbalski reprezentativac Antoan Grizman izjavio je danas da je ponosan na selekciju „trikolora“, iako još nije postigao gol na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru, prenosi „Rojters“.

Francuska je sinoć pobedila Poljsku 3:1 u meču osmine finala SP. Aktuelni svetski šampion će se za polufinale boriti sa Engleskom.

Grizman je protiv Poljske odigrao 71. uzastopni meč za selekciju Francuske, ali se još nije upisao u listu strelaca u Kataru.

„Imao sam šanse da postignem gol protiv Danske, ali ih nisam realizovao. Možda ne igram tako blizu kaznenog prostora kao nekada. Igram dobre utakmice“, Grizman i dodao:

„Još mi nedostaje gol, ali nisam opsednut tim. Potreban sam timu u sredini terena da bih napravio vezu između odbrane i napada. Veoma sam ponosan i srećan“.

On je istakao da je zahvalan selektoru Francuske Didijeu Dešanu.

„Dešanu dugujem sve. Kada se pojavim na terenu igram za Francusku, saigrače, ali i za selektora. Želim da pokušam da učinim sve da bude ponosan na svoj broj 7“, rekao je Grizman, koji je na meču protiv Poljske pretrčao 11,3 kilometra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.