U trendu

Harden: Sada ne izgledam kao gubitnik, svašta se pisalo o meni

FILADELFIJA – Košarkaš Filadelfije Džejms Harden izjavio je danas da se ne kaje što je pre nešto više od godinu dana napustio Bruklin, prenose američki mediji.

„Sada više ne izgledam kao gubitnik, koji je odustao od kluba. Svašta se pisalo i pričalo o meni kada sam odlazio. Odmah sam shvatio šta se dešava i rešio da ne budem deo toga. Nisam hteo da se nosim sa tim, već da igram košarku i zabavljam se na terenu. Sada pogledajte sastav Netsa, to je potpuno novi tim“, rekao je Harden.

Bruklin je nedavno ostao bez Kajrija Irvinga koji je prešao u Dalas, dok je Kevin Durent sada član Finiksa.

Harden, Durent i Irving su zajedno odigrali samo 16 utakmica.

„Nisam tražio da odem tek tako. U Hjustonu mi je bilo dobro. Jasno je da tamo nisam imao šansu da osvojim prsten, ali mi je bilo lepo. Zbog toga mi je teško palo da napustim porodicu i odem u Bruklin. Onda sam morao da odem, ali nije to tek tako. Postojali su razlozi zašto sam tražio trejd, na kraju sam bio zadovoljan zbog onoga što je klub dobio zauzvrat. Dobili su dobre igrače“, kazao je košarkaš Filadelfije.

On je istakao da je Bruklin imao dosta problema, ali nije želeo da govori o detaljima.

„Mnogo toga nije funkcionisalo u klubu, previše internih problema. Nikada neću da govorim javno o detaljima, ali to su razlozi zašto sam otišao“, zaključio je Harden.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar