U trendu

Iliev: Vredno radimo u prelaznom roku

BEOGRAD – Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da dok traje prelazni rok postoji mogućnost da neki fudbaler pojača klub iz Humske.
Partizan je predstavio sinoć novu garnituru „Najk“ dresova za aktuelnu sezonu.

Iliev je istakao da je oduševljen novom garniturom dresova, koju će „crno-beli“ nositi u narednoj sezoni.
„O ukusima ne treba diskutovati, ali sva tri dresa su fantastična. Ovaj sa našim navijačima je nešto do sada nije viđeno, a tu je i retro varijanta. Ja biram crno-beli. Svi fudbaleri u novim dresovima su novi. Dokle god postoji prelazni rok postoji mogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo – radimo vredno“, rekao je sportski direktor Partizana.
Partizan će u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati sa poraženim timom iz duela između danskog Midtjilanda i kiparskog AEK-a.
„U prvom meču bilo je 1:1, verujem da ste svi videli da u ovom trenutku Midtjiland izgleda kao ekipa koju treba očekivati kao našeg protivnika. Rezultat negde ide na ruku Kipranima koji sada igraju kod kuće u uslovima koji ne odgovaraju Dancima, na 40 stepeni. Danci imaju negativan rezultat, ali mislim da je kvalitet na njihovoj strani. Vremenski uslovi i neko iskustvo su na strani Kiprana. Generalno, možda bi nam više Kiprani odgovarali“, istakao je Iliev.
Mečevi 3. kola kvalifikacija za LE na programu su 4. i 11. avgusta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.