U trendu

Inzagi: Problem Barselone je što je naišla na Inter

BARSELONA – Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da će Barselona dugo da pamti milanski klub, prenose italijanski mediji.

Inter je sinoć odigrao nerešeno, 3:3 sa Barselonom na „Nou Kampu“ u meču 4. kola grupe C Lige šampiona.

„Znali smo da imamo hrabrosti i već u prvom poluvremenu stvorili smo dosta šansi. Na poluvremenu sam momcima rekao da veruju u sebe“, rekao je Inzagi, koji je dobio crveni karton u finišu meča.

Interu će u naredna dva meča protiv Viktorije Plzenj i Bajerna biti dovoljna jedna pobeda da obezbedi plasman u osminu finala Lige šampiona.

„Čestitam igračima na sjajnom meču. Da smo pobedili obezbedili bi prolaz u nokaut fazu dva kola pre kraja takmičenja, ali sada imamo Plzenj. Problem Barselone je što je naišla na Inter. Sada će u Španiji dugo da nas pamte“, dodao je trener Intera.

Inzagi je istakao da remi sa Barselonom nije nikakva osveta.

„Osveta protiv koga? Osveta protiv onih, koji su me nazvali trenerom ‘katenaća’. Igra mojih timova govori za sebe, ne moram da se svetim. Barselona u španskoj La Ligi ima jedan remi, a sada će dugo da nas pamte“, rekao je Inzagi.

Bajern je prvi na tabeli grupe C sa 12 bodova, dok Inter ima sedam. Barselona je treća sa četiri boda, a Viktorija iz Plzenja nema nijedan bod.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.