U trendu

Ivanić: Optimisti smo pred derbi

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da veruje u pobedu svog tima u predstojećem 166. večitom derbiju.

Fudbaleri Crvene zvezde docekuju Partizan u nedelju od 18 sati na stadionu “Rajko Mitic” u 23. kolu Superlige Srbije.

„Zacrtali smo da nam svaka utakmica do kraja šampionata predstavlja finale, pa samim tim i večiti derbi spada pod najbitniju utakmicu. Trenutno smo u zaostatku od pet bodova, ali je ta razlika realno dostižca. Maksimalno smo fokusirani na svaki naredni duel koji nas očekuje. Videli ste protiv Proletera koliko nam je znacio pogodak Pavkova, jer samo mi znamo koliko dajemo sve od sebe na svakoj utakmici i treningu kako bi uspeli da odbranimo duplu krunu. Idemo našim putem, vredno i predano radimo i spremamo se za večiti derbi. Bez obzira na to fokusirani smo samo na nas, imamo jako kvalitetan tim, pojačanja su se odlično uklopila u sistem rada i optimisti smo pred nedelju“, rekao je Ivanić za klupski sajt.

Ivanić očekuje i dobru atmosferu na vecitom derbiju.

„Igramo na našem stadionu što je predstavlja prednost, s obzirom da će biti veliki broj naših navijača. Verujemo da ce atmosfera biti odlična, jer se derbi prethodne sezone igrao bez publike na našem najvećem stadionu i pretpostavljamo da su se navijači “uželeli” večitog derbija na Marakani. Prethodne sezone sam bio strelac na 164. večitom derbiju kada nije bilo publike da zajedno proslavimo. Nije bitno ko će postići gol u nedelju, isključivo je važna pobeda, dodite da je izborimo zajedno „, zaključio je Ivanić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.