U trendu

Ivanović: Poznajemo dobro Partizan, meč verovatno odlučuje prvo mesto pred plej-of ABA lige

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je danas da poznaje dobro ekipu Partizana, sa kojom će igrati peti meč ove sezone, kao i da želi da njegov tim odigra dobro u odlučujućoj utakmici za prvo mesto u regularnom delu ABA lige.

„Igramo protiv ekipe koja igra jako dobro, ovo nam je već peti duel ove sezone i poznajemo se sada već jako dobro. Kompletni su, i jasno je da nas očekuje utakmica u kojoj želimo da odigramo dobro, a koja će najverovatnije odlučivati o prvom mestu pred doigravanje u regionalnoj ligi“, rekao je Ivanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Zvezde gostovaće u ponedeljak u Beogradskoj areni ekipi Partizana, u utakmici 21. kola ABA lige.

Partizan je vodeći na tabeli ABA lige sa 18 pobeda i dva poraza, dok je Zvezda druga sa utakmicom manje i učinkom 17/2.

U prvom ovosezonskom „večitom“ derbiju u ABA ligi Zvezda je slavila sa 90:74, a crveno-beli vode i u međusobnom skoru u regionalnom takmičenju (28:24).

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da ekipu očekuje jedan u nizu zahtevnih mečeva, kao i da će ostatak vremena iskoristiti da spremno dočekaju taj duel.

„Bez obzira što ima veliku važnost, i da nije tako, u ovu utakmicu bi ušli kao da je prva ove sezone ne razmišljajući šta donosi ekipama. Želimo da odigramo čvrsto i bez padova u igri, kako bi došli do rezultata“, zaključio je Dobrić.

Meč između Partizana i Zvezde igra se u ponedeljak od 20.30.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.