U trendu

Jaramaz: Kada pobedite ovakav tim onda znate da ste dobri

BEOGRAD, 25. avgusta – Po prirodu stvari nas svaka pobeda zbližava, a pogotovo u ovakvim okolnostima kada izgubimo važnog igrača. Kada pobedite ovakav tim Grčke onda dobijete potvrdu da ste dobar tim, rekao je Ognjen Jaramaz, posle pobede košarkaške reprezentacije nad selekcijom Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se 2023. godine igra u Japanu, Indoneziji i na Filipinima.

Košarkaši Srbije pobedili su Grčku rezultatom 100:94, a Ognjen Jaramaz je bio jedan od najefikasnijih u našem timu sa 15 poena.

“Sama utakmica je bila važna za nas i motivacija nije izostala. Kada se Vasa povredio, ostali smo sa skraćenom rotacijom i morao sam da preuzmem veću odgovornost nego ranije. Motivacija je i pre tog momenta bila visoka, ali morao sam posle njegove povrede da nadomestim njegov izostanak”, rekao je Jaramaz.

Dodao je da ih ovakav trijumf još više zbližava u pogledu timske hemije.

“Po prirodu stvari nas svaka pobeda zbližava, a pogotovo u ovakvim okolnostima kada izgubimo važnog igrača. Kada pobedite ovakav tim Grčke onda dobijete potvrdu da ste dobar tim.”

Reprezentacija Srbije je ostvarila je prvu pobedu u drugom krugu kvalifikacija za Mundobasket i sada ima bilans od dve pobede i tri poraza.

Isti bilans ima i Turska. Belgija i Letonija imaju po tri trijumfa i dva poraza, dok je Letonija sa bilansom 4-1 prva u grupi.

Naredni meč u grupi Srbija igra sa Turskom u nedelju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.