U trendu

Jelena Arunović: Zorana ujutru napada medalju u Čangvonu

ČANGVON – Trener i sestra srpske strelkinje Zorane Arunović, Jelena Arunović, izjavila je danas da će Zorana ujutru u korejskom Čangvonu napasti medalju na Svetskom kupu.

Zorana Arunović plasirala se danas u finale u disciplini vazdušni pištolj pošto je u kvalifikacijama upucala 584 kruga, što je ostvarenje koje je poslednji put zabeležila u decembru 2018. godine.

Konkurencija u Južnoj Koreji je žestoka, o čemu svedoči i podatak da je Grkinja Ana Kurakaki plasman u finale izborila izjednačivši svetski rekord.

„Zorana je ostvarila odličan rezultat, kao što sam i najavila, imajući u vidu trenažna i takmičarska ostvarenja u prethodnom periodu. Za razliku od svih dosadašnjih takmičenja, finale će se pucati sutra i videćemo koliko Zorana može u tim okolnostima. Ono što je sigurno da navijamo sat u četiri ujutro i krećemo sa pripremom za finale koje je zakazano za 10 časova po lokalnom vremenu. Moramo da krenemo veoma jako i odlučno ako želimo borbu za medalju“, rekla je Jelena Arunović, Zoranin trener.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar