U trendu

Jović strelac u ubedljivoj pobedi Fjorentine nad Hartsom

FIRENCA – Srpski reprezentativac Luka Jović postigao je sinoć prvi gol na meču u Firenci u ubedljivom trijumfu Fjorentine nad škotskim Hartsom sa 5:1, u 4. kolu A grupe Lige konferencija.

Jović je bio precizan u 6. minutu, a pogotke za Fjorentinu postigli su i Kristijano Biragi u 22. minutu, Niko Gonzales u 32. i 79. minutu (penal) i Antonjin Barak u 38. minutu.

Jedini gol za Harts dao je Stiven Hamfriz u 47. minutu.

Posle četiri odigrana kola Fjorentina je druga na tabeli A grupe sa sedam bodova iza Bašakšehira, koji ima 10 bodova i već je izborio plasman u nokaut fazu. Harts ima tri boda, a RFS iz Letonije dva boda.

Na meču između Slovana iz Bratislave i švajcarskog Bazela u H grupi viđeno je šest golova, a utakmica je završena remijem 3:3.

Srpski internacionalac Aleksandar Čavrić postigao je treći gol na meču za Slovan, kojim je domaći tim poveo sa 3:1 u 53. minutu.

Prethodno su gosti došli do vođstva preko Darijana Maleša u 29. minutu, ali su Vladimir Vajs i Juraj Kucka doneli preokret domaćinu.

Posle pogotka Čavrića Bazel je odgovorio golovima Endija Dijufa u 65. minutu i Andija Zećirija u 72. minutu za konačnih 3:3.

Posle četiri odigrana kola u H grupi Lige konferencija Bazel je lider sa sedam bodova, šest ima Pjunik iz Jerevana, pet bodova sakupio je Slovan, a četiri ekipa litvanskog Žalgirisa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.