U trendu

Jović: Želim da osvojim Ligu konferencija sa Fiorentinom

FIRENCA – Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac Luka Jović izjavio je da mu je cilj u novoj sezoni da osvoji Ligu konferencija sa italijanskim klubom, prenosi sajt „Dazn.com“.

Jović je nedavno stigao u Fiorentinu iz madridskog Reala.

„Želim da osvojim LK sa Fiorentinom. Fiorentina i njeni navijači zaslužuju da se raduju uspesima. Fiorentina je konačno ponovo u Evropi, vreme je da se uspostavi višegodišnji kontinuitet“, rekao je srpski napadač.

Jović je istakao da je u Realu imao priliku da sarađuje sa najboljim fudbalerima sveta.

„Mnogo toga sam naučio iz tog iskustva. Zašto sam došao u Firencu? Nekoliko je razloga. Prvo zbog jasnih ambicija kluba da napreduje, a sve je kulminiralo posle razgovora sa trenerom Vinćencom Italijanom, koji mi je govorio o ideji napadačkog fudbala. Želja mi je bila da radim za trenera kao što je Italijano, koji te stalno tera da pomeraš granice i treniraš jako. Nadam se da ćemo napraviti dosta toga dobrog zajedno“, istakao je srpski napadač.

On je podsetio da su brojni srpski fudbaleri napredovali u Fiorentini.

„Dosta fudbalera sa Balkana je ostvarilo uspeh igrajući za Fiorentinu, a sada smo tu nas trojica iz Srbije (Nikola Milenković i Matija Nastasić). Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo prošlogodišnji rezultat i podignemo lestvicu“, zaključio je Jović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar