U trendu

Kangva: Oduševljen sam navijačima Zvezde

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Kings Kangva, koji je ovog leta stigao na Marakanu, golom je obeležio debi za aktuelnog prvaka Srbije, a posle meča sa Radničkim iz Niša (4:0) na startu Superlige, Zambijac je poručio da je oduševljen navijačima crveno-belih.

„Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve“, rekao je Kangva i dodao:

„Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i našu još bolju realizaciju. Potrudićemo se da i na sledećem meču postignemo veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši“.

Kangva kaže da je zadovoljan svojom partijom i najavljuje podizanje forme pred mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata, rekao je Zambijac.

Poručio je da se brzo uklopio u ekipu i da se odlično razume sa saigračima.

„Verujem da je gol koji sam postigao samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje“, istakao je Kangva.

Vezista srpskog šampiona proveo je prethodne tri sezone u Arsenalu iz Tule, a za nacionalni tim Zambije odigrao je 15 utakmica i postigao dva gola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.