U trendu

Katai: Utakmica je bila na sve ili ništa

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai izjavio je da se njegov tim trijumfom protiv Ferencvaroša u trećem kolu Lige Evrope
vratio na pobednički put.
Crvena zvezda je večeras u Beogradu pobedila Ferencvaroš 4:1 u meču trećeg kola grupe H Lige Evrope.
„Teška utakmica, nakon dva poraza na početku… Utakmica je bila na sve ili ništa. Porazom bismo izgubili svaku šansu za prolaz dalje, tako da je mnogo bitna pobeda. Mislim da smo se vratili na pravi put. Mnogo mi znači podrška navijača. Trudići se da opravdam podršku navijača na sledećim utakmicama“, rekao je Katai posle meča za TV Arena sport.
Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić čestitao je saigračima na pobedi.
„Pokazali smo karakter i da možemo da igramo onaj stari fudbal. Svi su dali 100 odsto na terenu, bilo je teških momenata, kad pogledaš rezultat bilo je lako. Mislim da je ovo najbolja naša utakmica, a i moja od kako sam se vratio. Znali smo i pre meča da nam je ova utakmica za uključivanje u trku za opastanak u Ligi Evrope. Radili smo naporno na treninzima, dizali smo se psihički između sebe, bodrili i ostali smo u trci za prva dva mesta. Nadam se da ćemo uspeti na kraju“, rekao je Pešić za TV Arena sport.
Fudbaler Crvene zvezde Strahinja Eraković odigrao je meč sa Ferencvarošem na mestu štopera.
„Kad od prvog minuta krenemo kako znamo možemo protiv bilo koga da igramo. Ove prethodne utakmice nisu bili pravi pokazatelj naše ekipe, zadovoljni smo igrom i pobedom. Prija mi pozicija štopera, ali igram sve što se od mene zahteva. Navijači su kao i obično bili fantastični“, rekao je Eraković posle meča za TV Arena sport.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.