KK Crvena zvezda: Kuzmić stabilno, sledi buđenje iz kome

BEOGRAD – Košarakašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću, posle jučerašnje maksilofacijalne operacije, danas je urađen novi detaljan pregled skenerom, saopštili su crveno-beli.

„Novi pregledi skenerom glave i pluća pokazali da nema komplikacija, a Kuzmiću sledi budenje iz indukovane kome. Klub se još jednom zahvaljuje svima na iskazanoj brizi za zdravstveno stanje našeg košarkaša. Novi pregledi skenerom, glave i pluća, koje je obavio lekarski tim Urgentnog centra u Beogradu, pokazali su da nema pojave novih procesa i komplikacija povreda glave (mozak i dalje blago otečen nakon traume)“, stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Dodaje se da su novi pregledi pluća pokazali znatno bolje rezultate i odlukom lekarskog tima, Kuzmic će polako biti probuđen iz stanja indukovane kome u kojoj se nalazi od nedelje kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

„KK Crvena zvezda još jednom se zahvaljuje svima koji i dalje svakodnevno izražavaju brigu i pružaju veliku podršku našem igracu. Klub će kao i do sada nastaviti svakodnevno i u dogovoru sa lekarskim timom da informiše javnost o zdravstvenom stanju reprezentativca Srbije i košarkaša Crvene zvezde“, navodi se.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.