U trendu

Kopačke Stefana Mitrovića na aukciji za malog Gavrila

BEOGRAD – Kopačke fudbalera Srbije Stefana Mitrovića, koje je nosio na meču sa Portugalom, postavljene su danas na humanitarnu aukciju za malog Gavrila Đurđevića, saopštila je humanitarna organizacija „Zajedno za život“.

Kako se navodi, Mitrović je donirao kopačke kojima je uspeo u poslednjim sekundama meča dva puta da odbrani gol reprezentacije i sačuva Srbiji bod protiv Portugala.

Kopačke defanzivca Srbije biće na aukciji dostupne putem sajta Limundo u naredna 72 sata, a Mitrović je prethodno poklonio i potpisan svoj dres reprezentacije Srbije, koji će biti prodat na aukciji putem Instagrm stranice humanitarne.licitacije.

Šestomesečni Gavrilo boluje od spinalne mišiće atrofije, a za lečenje ove bolesti potrebno je čak dva i po miliona evra.

Za lečenje jr potrebno sakupiti još preko milion i po evra, a usklopu akcije za pomoć malom Gavrilu, nedavno je sakupljeno 7.500.000 dinara od prodaje kapitenske trake Kristijana Ronalda koju je bacio na stadionu „Rajko Mitić“ pred kraj utakmice Portugala i Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.