U trendu

Kosanović: Čukarički jak, ali nama igra samo pobeda

NIŠ – Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović izjavio je da će ekipa učiniti sve da pobedi Čukarički i ostane u trci za izlazak na evropsku scenu.

„Bodovi su potrebni i nama i njima, tako da očekujem da će obe ekipe ući čvrsto i raspoloženo u ovaj duel sa najvećim željama da osvoje tri boda. Mi imamo ambiciju, znam da i Čukarički ovde dolazi motivisan i pred nama je jedna dobra utakmica. Svesni smo da ovaj susret nosi i određeni pritisak po pitanju konačnog plasmana, jer bi nas eventualni poraz znatno udaljio od željenog cilja, ali mi smo mirni i fokusirani. Radnički mora da nađe snage i da odigra bolje nego što je do sada igrao protiv ekipa iz gornjeg dela tabele“, rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

On je istakao da ekipu Čukaričkog odlično poznaje.

„Ako budemo koncentrisani i ako budemo ispoljili takmičarski karakter, smatram da ovaj meč može da se završi povoljno po nas. Atmosfera u ekipi je odlična, već u sredu nas čeka slična utakmica protiv Vojvodine i mislim da je dobro što nam ova dva meča dolaze baš u ovom trenutku. Ekipu Čukaričkog dobro poznajem. Poseduju ozbiljan kvalitet u svakoj liniji tima, ali oni mene nemaju sa čim da iznenade. Igramo kod kuće i čvrsto verujemo da ćemo se radovati nakon poslednjeg sudijskog zvižduka“, poručio je Kosanović.

Utakmica 22. kola Superlige između Radničkog i Čukaričkog igra se sutra od 16 sati na niškom „Čairu“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar