U trendu

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju Virtusu u Evroligi

BOLONJA – Košarkaši Crvene zvezde večeras će u Bolonji igrati protiv Virtusa, u okviru 22. kola Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da očekuje od svojih igrača da pokažu veće strpljenje, koje je ekipi nedostajalo na prethodnim utakmicama, ako žele da ostvare povoljan rezultat protiv Virtusa.

„Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih košarkaša – Miloš Teodosić i Tornike Šengelija. Očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje, koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici“, rekao je Ivanović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović je izjavio da očekuje teško gostovanje u Bolonji

„Nadam se da ćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italji, ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru“, naveo je Mitrović.

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović rekao je da su „crveno-beli“ potpuno okrenuti meču u Bolonji.

„Izuzetno je naporno igramo svaka dva dana. Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji… Lično nisam idealno, ali kroz utakmice i jake treninge pokušavam da se što pre vratim“, zaključio je Ivanović.

Utakmica između Virtusa i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 21 sat u Bolonji. „Crveno-beli“ će potom u četvrtak gostovati ekipi Armanija u Milanu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar