U trendu

Košarkaši Partizana večeras protiv Slaska u Evrokupu

BEOGRAD – Košarkaši Partizana večeras od 20.30 sati dočekuju Slask u sedmom kolu Evrokupa u Štark Areni.

„Slask je ekipa koju moramo da poštujemo iz razloga što imaju kvalitet i što su poslednju utakmicu Evrokupa izvanredno odigrali protiv Hamburga. Ekipa koja gaji specifičan način igre, pre svega u odbrani“, izjavio je trener Partizana Željko Obradović.

Crno-beli u dosadašnjem delu imaju skor od 5-1, a na ovom meču igraće bez povređenog Kevina Pantera.

„Oni su ekipa koja mnogo voli da igra u tranziciji, imaju šutere, zaustavljaju se i šutiraju za tri poena. To su neke najbitnije stvari o kojima smo pokušali da vodimo racuna, informišemo igrače i da radimo na treningu. Ono što moramo jeste da se vratimo na način igre u odbrani tokom cele sezone, sem ove poslednje utakmice gde smo primili mnogo lakih poena i gde je u nekim trenucima ekipa bila bez energije. Razgovarali smo o tome i nadam se da čemo sutra izgledati puno bolje“, zaključio je Obradović.

Plejmejker crno-belih, mladi Izraelac Jam Madar, pred duel sa Slaskom je rekao da spremno dočekuju utakmicu protiv tima koja jednu pobedu i pet poraza u grupi A.

„Idemo da se borimo i pobedimo. Ovo je važan test za nas da pokažemo kako kao tim reagujemo posle poraza. Radili smo kao tim, analizirali greške iz prošle utakmice, trudimo se da iz njih naucimo i da sutra zabeležimo pobedu“, istakao je Madar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.