U trendu

Kovačić: Lampard se vratio da napravi promenu

LONDON – Vezista Čelsija Mateo Kovačić izjavio je da se Frenk Lampard vratio da napravi promenu u klubu, prenosi Sportklub.

Lampard će voditi Čelsi do kraja sezone, pošto je nedavno Grejem Poter dobio otkaz. Lampard će po drugi put u karijeri biti na klupi londonskog kluba, pošto je Čelsi već vodio od jula 2019. do januara 2021. godine.

„Znamo ga, bio je naš trener, tako da su to dobre vesti. Vratio se da unese neku promenu u ovoj sezoni, jer stvari do sada nisu išle kako treba, moramo da budemo iskreni. Na kraju krajeva, lakše je otpustiti trenera, nego 30 igrača, ali sve je na nama i moramo bolje. Treba da se zahvalimo Poteru, koji je uradio dobar posao, ali mu je bilo teško sa toliko promena“, izjavio je Kovačić.

Dodao je da su igrači već pričali sa novim trenerom.

„Imali smo kratak sastanak i objasnio nam je šta želi, šta očekuje od nas do kraja sezone. Imamo priliku da se popnemo na tabeli, a imamo i dva sjajna okršaja sa Real Madridom. Postoje šanse da bolje završimo sezonu i nadam se da ćemo ih iskoristiti. Lampard je došao sa jasnom idejom šta očekuje od nas, ali prošao je samo jedan dan, videćemo šta želi od nas na terenu“, zaključio je Kovačić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar