Krstajić: Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR

 Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas na svom Instagram profilu kolaž fotografije faula nad Aleksandrom Mitrovićem i u opisu vidno pokazao da je razočaran sudjenjem Felkisa Briha na utakmici protiv Švajcarske.

„Nažalost, samo Srbi su izgleda osudjeni na selektivnu pravdu. Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR…“, napisao je Krstajić ispod kolaž fotografije faula nad Mitrovićem.

Srbije je juče u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva u Kalinjingradu izgubila od Švajcarske sa 1:2, a sudija Felkis Brih je u par navrata doneo diskutabilne odluke.

Navodno, Brih je čak i od sudija koje pregledaju snimke utakmice dobio preporuku da pogleda situaciju kada su dvojica švajcarskih fudbalera oborili Mitrovića u šesnaestercu, medjutim, odbio je i čak dosudio faul u napadu.

Fudbalski savez Srbije je Svetskog fudbalskoj organizaciji (Fifa) uputio žalbu na sudjenje, ali i „provokacije Švajcaraca Granita Džake i Djeradana Šaćirija prilikom proslave golova“, kada su na grudima, prekrštenih ruku pokazivali orla, simbola Albanije. 

Srbiji je za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva potrebna pobeda protiv Brazila u poslednjem kolu Grupe E.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike