U trendu

Lacio u finišu pobedio Torino

Fudbaleri Lacija pobedili su danas u Rimu Torino sa 3:1, u poslednjoj utakmici 28. kola Serije A, i tako se popeli na četvrto mesto tabele.

Sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a Lacio je do pobede došao pogocima u finišu meča.

Lacio je poveo u 56. minutu, kada je posle jednog centaršuta sa desne strane nastala gužva u šesnaestercu, a Čiro Imobile je došao do odbijene lopte i iz neposredne blizine smestio u mrežu.

Torino je izjednačio u 72. minutu. Huan Iturbe je izveo slobodan udarac sa desne strane, takozvani „skraćeni“ korner, a Maksi Lopes je bio najviši u skoku i glavom je smestio loptu u mrežu.

Lacio je do novog vodjstva došao u 87. minutu. Džordan Lukaku dao je loptu Balderu Keiti, koji se okrenuo ka golu, namestio se, i sa oko 18 metara sa leve strane pogodio suprotni ugao gola. Konačni gol postignut je u 90. minutu. Senad Lulić je iz kontranapada proigrao Felipea Andersona, koji je ušao u šesnaesterac i mirno savladao Džoa Harta.

Lacio je sada na četvrtom mestu, sa dva boda više od Intera i četiri manje od Napolija na trećem mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Torino je ostao 10. na tabeli sa 39 bodova. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.