U trendu

Lazović: Ponosna sam na svoj tim

BEOGRAD -Ostaje žal što nismo ovo takmičarsko leto završili onako kako smo stvarno mislili i očekivali, rekla je odbojkašica Srbije Katarina Lazović posle poraza u finalu Evropskog prvenstva.

Srbija je u meču za zlato izgubila u Beogradu od Italije 3:1 i nije uspela da dođe do treće uzastopne titule na EP.

„Imali smo tri velika takmičenja ovog leta, bilo je naporno, ali završili smo ga sa dve medalje. Ovo je velik uspeh. Žao mi je što smo izgubili u našoj Srbiji, u našem gradu i pred našom publikom. Ponosna sam svoj tim, na trenera, na ceo stručni štab zato što mislim da smo uradili neverovatan posao“, rekla je Lazović posle meča.

Ona je istakla da je puna Arena bila igrač više i zahvalila se svima koji su došli i koji su pratili ceo turnir.

„U jednom trenutku smo potpuno izgubile energiju, što se i videlo na terenu. Ovaj turnir veoma dugo traje i dosta smo emocija i energije potrošili. Toliko sam ponosna na ovaj tim i što sam uopšte deo njega i što imam priliku da igram sa ovakvim igračima, zato što su one stvarno najbolje na svetu“, poručila je Lazović.

Srednji bloker Stefana Veljković istakla je da je ponosna na tim zbog svega što je izdržao.

„Sigurno da je zlatna medalja od nas bila najviše očekivana i da smo se za nju borile do samog kraja. Dešava se da ne bude uvek onako kako je očekivano. Ponosna sam na ove devojke i svaka čast na onome šta su izdržale, ne samo ove godine, nego i prethodnih godina. Želim da čestitam celom timu. Niko ne treba da brine, potpuno je u redu osvojiti i srebrnu medalju“, rekla je Veljković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.