U trendu

Lebron izabrao Jokića za svoju Ol star ekipu, reakcija Srbina je hit (video)

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na ovogodišnjem „Ol-star“ meču NBA lige u timu Lebrona Džejmsa, koji ga je izabrao kao četvrtog pika. „Kralju“ i „Džokeru“ društvo u ekipi među starterima će praviti Luka Dončić, kao i Stef Kari i Janis Adetokumbo.

Kao igrači sa najviše glasova, kapiteni ekipa su Lebron Džejms i Kevin Durent.

Utisak je da je Lebron ponovo dokazao kakav je na planu generalnog menadžera, sklopivši neverovatno dobar tim.

Lebron se našalio prilikom odabira, rekavši da bira kartu koja nije dozvoljena u mnogim igrama – „džokera“, Nikolu Jokića, a Srbin je u svom stilu reagovao na vest da će biti u timu Lebrona Džejmsa za Ol-star.

“To je stvarno dobra ekipa, neću da vas slažem”, procedio je Jokić kroz zube, dodavši uobičajen i šablonski odgovor da sve čeka zabava.

Jokiću će ovo biti treće uzastopno učešće na sudaru svih zvezda NBA lige, ali prvi put kao starteru.

Pored pomenutih Džejmsa, Karija, Adetokumba i Dončića, Jokiću će saigrači biti: Lilard, Simons, Pol, Braun, Džordž, Sabonis i Gober.

Durentovu ekipu, pored Irvinga, Embida, Lenarda, Tejtuma i Bila, čine Harden, Buker, Vilijamson, Lavin, Rendl, Vučević i Mičel.

NBA „Ol-star“ meč ove godine biće održan 7. marta u Atlanti. Takmičenje u zakucavanjima biće održano na poluvremenu, dok će pre susreta igrači odmeriti snage u borbi veština i brzom šutiranju trojki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar