U trendu

Legendarni teniser brutalno spustio Kirjosu zbog vređanja Đokovića (foto)

Nemačka i svetska teniska legenda Boris Beker i prgavi Australijanac Nik Kirjos žestoko su se izvređali na društvenim mrežama, a povod za svađu bio je korona-žurka i Adria Tur u organizaciji Novaka Đoković, kao i, po nekima, neodgovorno ponašanje Gorana Ivaniševića, Grigora Dimitrova, Borne Ćorića i ostalih učesnika humanitarnog turnira odigranog u Beogradu i Zadru.

Kirjos je već ranije žestoko napao Adria Tur, Đokovića i sve vezane uz tu priču, u ponedeljak je sebičnim prozvao i Aleksandra Zvereva (koji je uhvaćen kako se provodi iako je obećao da će biti u samoizolaciji). Bekeru je u utorak prekipelo pa je krenuo u Tviter obračun.

– Niko ne voli cinkaroše. Onaj koji napada kolege sportiste i(li) sportistkinje ne može biti moj prijatelj. Pogledaj se u ogledalo i reci da si bolji od bilo koga drugoga Nik – napisao je Beker.

Kirjos je u prvom odgovoru bio čak i odmereniji nego što bi se od njega očekivalo:

– Boris, za Boga miloga, pa nije to tenisko takmičenje niti mi je namera da nekoga prozivam preko Tvitera. Čoveče, mi smo usred globalne pandemije. I ako neko glup, kao što je Aleks, uradi ono što je uradio: ja ću ga prozvati. Jednostavno.

Nemac je ponovio svoju ‘teoriju o cinkarošu’:

– Da: živimo u doba pandemije, istina: strašno je što je izgubljeno mnogo života, naravno: treba da zaštitimo voljene i porodicu i poštujemo uputstva, ali… Svejedno. Ne volim cinkaroše, Nik.

Australijanac nije prećutao ni uvredu o tome kako je ‘cinkaroš’:

– Opet ti isto. Ja sam cinkaroš jer pozivam na odgovorno ponašanje? Čudno razmišljaš. Ja samo brinem za ljude. Jer i ja i moja porodica i mnoge porodice širom sveta radimo pravu stvar. Ali… Boris, ti si očigledno gluplji nego što sam mislio. Znaš da pogodiš volej, ali nisi baš najbistriji – odgovorio je Kirjos na kraju uz emotikone umiranja od smeha.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.