U trendu

Maljković: Verujem da ćemo igrati najbolje kad je najpotrebnije

Selektorka srpskih košarkašica Marina Maljković rekla je danas da veruje da će njena ekipa igrati bolje i biti pravi tim na utakmicama protiv Kine i Senegala, prenose sportski mediji.

 

„Verujem da ćemo da se izdignemo i budemo pravi tim, sada kada je najpotrebnije, a to je na utakmicama protiv Kine i Senegala“, rekla je Marina Maljković posle utakmice u Rio de Žaneiru.

Srpske košarkašice su izgubile i drugu utakmicu u Rio de Žaneiru, pošto su poražene od Kanade sa 71:67.

„Smanjili smo broj grešaka u odnosu na prvu utakmicu. Igrali smo veoma dobru košarku 25 minuta, ali u drugoj četvrtoj četvrtini smo na žalost ponovili greške. Imamo problem sa skokom i izgubljenim loptama“, kazala je Maljkovićeva.

Reprezentativka Srbije Ana Dabović rekla je da njena ekipa treba da zaboravi poraze od Španije i Kanade.

„Ne treba da razmišljamo o propuštenim šansama, već da se spremimo da odigramo najbolje protiv Kine i Senegala i plasiramo se u četvrtfinale. Verujem u ovaj tim koji je odigrao najbolje uvek kada je bilo najvažnije. Ako izvučemo pouke iz ova dva poraza i više verujemo u sebe, smatram da imamo velike šanse i za polufinale“, rekla je Ana Dabović.

Košarkašice Srbije će sledeću utakmicu igrati protiv SAD u sredu od 20.30, a potom joj slede dueli sa Kinom i Senegalom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.