U trendu

Marković: Ciljevi ostaju isti, težak rad je pred nama

BEOGRAD – Košarkaš Crvene zvezde Stefan Marković izjavio je da „crveno-beli“ svake godine imaju ista očekivanja i dodao da njegov tim očekuje težak rad u narednom peridou.

Crvena zvezda je danas predstavila tim za novu sezonu. „Crveno-beli“ su prošle sezone osvojili titule u ABA ligi i Superligi Srbije i osvojili su Kup Radivoja Koraća.

„Očekivanja su ista kao i svake godine. Bez takvih ciljeva nema ništa. Od toga nikada ne bežimo. U kakvoj god situaciji da se nalazimo, težimo ka tome. Ima novih igrača, novi je stručni štab, ali ostaje borba i da se teži ka tim ciljevima“, rekao je Marković za „Tanjug“.

On je istakao da je potrebno vreme da bi ekipa ušla u željenu formu.

„Imamo dosta prepreka, izazova, na nama je da radimo i da napredujemo. Sasvim je normalno da sada ekipa ne izgleda kako treba. Šta bi radili sa igrom od decembra da smo sada u formi? Mislim da je sve ovo normalno, predstoji nam težak rad“, istakao je košarkaš Crvene zvezde.

Srbija će ove sezone imati dva tima u Evroligi, Partizan i Crvenu zvezdu.

„Svakako da je dobro za srpsku košarku da imamo dve ekipe u Evroligi. Imaćemo dve utakmice više da se odmerimo sa Partizanom. Nadam se da će publika da uživa u našim duelima“, zaključio je Marković.

Crvena zvezda će u subotu na svom terenu dočekati ekipu MZT Skoplje u prvom kolu regionalne ABA lige.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.