U trendu

Mekinro „snimio“ reklamu i uništio Federera (video)

Kontroverzna reklama poznatog proizvođača satova sa Rodžerom Federerom izazvala je brojne negativne reakcije, čak i podsmeh i mnogi su u čudu da je Švajcarac uopšte dozvolio da ona bude snimljena i emitovana.

Pored oštrih reakcija mnogih navijača, kako Novaka Đokovića tako i Rafaela Nadala, jedna je stigla i od Džona Mekinroa, koji je doduše još pred meča sa Denisom Šapovalovim govorio o veličini Đokovića i svemu onome što je ostvario tokom svoje karijere.

– Grend slem tenis nije takmičenje u popularnosti. Biti onaj kojeg svi vole, onaj kojeg svi žele da pobede, da ne završe u blatu. O tome je reč. Možda će vas nazvati klinički tačnim, dosadnim, hej, možda će vam reći da ste samo odvratno derište. To ništa ne znači.

Sve što će vam dati kada izađete na teren je respekt. Ne možete da ne poštujete čoveka koji je ovo (pehar Vimbldona prim. aut) podigao pet puta. Kada istekne vreme, da li meriš broj pratilaca koji imaš? Ma, beži, bre. Sudiće vam prema tome šta ste uradili u tenisu. I znate šta, vremenom će vas možda i zavoleti – rekao je Mekinro u svom video-izlaganju, uz kadrove Novaka Đokovića koji diže pehare na Gren Slemovima i Rafe i Rodžera koji mu čestitaju.

I zaista, kako je moguće da neko i dalje dovodi u pitanje sve što je Đoković ostvario kroz godine, sve osvojene trofeje i nedelje provedene na prvom mestu ATP liste, gde apsolutno niko ne može ni da mu parira? Uostalom, legende i vreme govore sami, baš kao što je rekao i Mekinro. Ono će pokazati ko je zapravo u pravu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar