U trendu

Mesi: Da sam mogao da biram kada da osvojim Mundijal izabrao bih ovaj momenat

PARIZ – Argentinski fudbaler i igrač Pari sen Žermena Lionel Mesi u intervjuu za argentinske medije komentarisao je osvajanje Mundijala u Kataru 2022. godine.

“U jednom intervjuu koji sam dao 2014. godine rekao sam da znam da će mi bog podariti svetsku titulu. To je bilo pred prvenstvo u Brazilu. Osetio sam da je meni namenjen. Čekao sam pravi trenutak i mislim da sam dočekao. Ne pravi, nego savršeni trenutak. Boljeg nije moglo da bude. Da sam mogao da biram kada da osvojim Mundijal, izabrao bih ovaj momenat. Sad, na kraju karijere, kada silazim sa scene”, izjavio je Mesi.

Osvrnuo se i na pritisak koji je osećao tokom karijere zbog neuspeha sa reprezentacijom.

“Ostvarenje snova je došlo na kraju, posle svega, nakon toliko patnji, razočaranja koja sam doživeo sa reprezentacijom. Koliko smo samo puta bili blizu uspeha i nismo uspevali da osvojimo trofej. Dugo sam dobijao kritike sa svih strana i znam da je i moja porodica patila zbog toga. Oni su se uvek trudili da mi pokažu da su jaki, da smo zajedno u svemu. Ali, znam da su u dubini duše i oni patili, ne samo zato što nismo osvojili trofeje, nego zbog svih kritika, ružnih stvari. To me je stvarno pogađalo. Na kraju smo zatvorili krug: osvojili smo Kup Amerike, osvojili Svetsko prvenstvo. Ništa više nije ostalo. Gotovo je”, zaključio je Mesi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar